Undersköterskor till hemtjänsten i Tärendö

Publicerad 7 februari 2024
📍
Norrbotten, Pajala
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Pajala kommun är den stora (till ytan) lilla kommunen belägen i norrskenet och midnattssolens land – Tornedalen, i östra Norrbotten. Dag och natt, året om, arbetar vi i samhällets tjänst på uppdrag av kommunmedborgarna. Med Pajala kommuns värdegrund ”jag finns till för Pajalas medborgare”; ”jag är professionell” och ”jag möter alla människor med öppenhet och respekt” arbetar vi för att göra skillnad.

Tillsammans skapar vi en trygg, stimulerande och utvecklande vardag och framtid för kommunens invånare. Tillsammans skapar vi också ett meningsfullt arbetsliv och en stolthet för det vi uträttar. Vi vet att det är människorna som gör framgångarna, vi gör skillnad tillsammans! - Vill du också göra skillnad? Då ska du jobba med oss!

Pajala kommun driver hemtjänst i alla kommundelar. Verksamheten i Tärendö ligger centralt i byn men arbetet sker både i Tärendö och närliggande byar. Det ingår därför mycket bilkörning i arbetet. Vi söker nu två undersköterskor till vår fina verksamhet. Vill du ha ett meningsfullt arbete och härliga kollegor? varmt välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker i ordinärt boende hos brukarna. Du kommer arbeta självständigt men i nära samarbete med kollegor samt i teamarbete med sjuksköterskor, arbetsterapeut och biståndshandläggare. Vi arbetar utifrån IBIC, individens behov i centrum. Arbetet består i att stödja, handleda och ge omsorg och service till våra hemtjänstbrukare. På delegering av sjuksköterska utförs medicinska arbetsuppgifter. I arbetet ingår administrativa uppgifter så som dokumentation m.m.
Hemtjänsten i Tärendö ansvarar för alla brukare med trygghetslarm på vårt område och därav ingår också trygghetslarm och beredskap i arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är undersköterska eller har liknande utbildning samt gärna erfarenhet av äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Ett krav är att kunna avklara kunskapsprov för medicin- och insulindelegering.
Körkort B för manuell bil är ett krav.
Vi tillsätter tjänsten löpande, sök därför redan idag.

ÖVRIGT
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

TqP3wO7LaXyNhChQJRom