Undersköterskor till hemvård Öster och Söder

Publicerad 21 mars 2024
📍
Skåne, Båstad
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Omgivet av hav i tre väderstreck, med vacker natur och goda kommunikationer är Båstads kommun en modern idyll med fullskalig service. Vårt strategiska läge på Bjärehalvön med två järnvägsstationer, närhet till flygplats och motorväg gör oss dessutom till en attraktiv pendlingskommun och kreativ mötesplats för olika människor, erfarenheter och kompetenser.

Vår vision är att vara en förebild för ett friskt liv och hållbart entreprenörskap samt att attrahera människor som vill värna det sunda livet och utveckla kunskap, kultur och affärer. Båstads kommun är en attraktiv och utvecklande arbetsplats där vår värdegrund bygger på professionalism, arbetsglädje och respekt. Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans gör skillnad varje dag. Genom samarbete och utveckling samt kompetenta och engagerade medarbetare, ger vi god service till våra medborgare.

Tycker du om att bidra och göra skillnad för våra medborgare i rollen som undersköterska?
Vi söker dig med stort hjärta och engagemang som vill vara med och utföra Båstads viktigaste jobb. I vår arbetsgrupp är samarbete och dialog viktigt och vi skapar förutsättningar för varandra för en hållbar arbetsmiljö och arbetsglädje i arbetet.

Inom vårt verksamhetsområde arbetar vi också med ett hälsoprojekt som ska mynna ut i mer fokus på hälsa som en del i verksamheten. Det innebär bland annat att både enskild medarbetare och arbetsgruppen kan sätta upp olika mål och aktiviteter för god hälsa och ökat välbefinnande. Till hjälp finns även hälsoinspiratörer som kan stimulera till gruppaktiviteter och bättre levnadsvanor på fritiden.


ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska hos oss utför du omvårdnad och service enligt socialtjänstlagen. Det innebär att du i ditt arbetar, utför olika insatser hemma hos vård- och omsorgstagare utifrån beslut/ genomförandeplan. Du kommer också utföra delegerade hälso-och sjukvårdsuppgifter utifrån det kommunala ansvaret i ordinärt boende.

Arbetet är varierande och du kommer antingen att köra bil eller cykla i tjänst. Arbetet innebär dag- eller kvällspass på vardag eller helg. Du utgår från Skogsliden i Båstad vid start och stopp av arbetspassen.

Inom vårt verksamhetsområde arbetar vi också med ett hälsoprojekt som ska mynna ut i mer fokus på hälsa som en del i verksamheten. Det innebär bland annat att både enskild medarbetare och arbetsgruppen kan sätta upp olika mål och aktiviteter för god hälsa och ökat välbefinnande. Till hjälp finns även hälsoinspiratörer som kan stimulera till gruppaktiviteter och bättre levnadsvanor på fritiden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbetsuppgifter/yrkesområdet.

Inom hemvården träffar du olika vård- och omsorgstagare vilket gör att du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt. I arbetet med människor kan det hända oförutsedda saker under en dag vilket gör att du behöver vara ansvarsfull och tycka om att arbeta i en föränderlig miljö. Du har även lätt för att samarbeta med dina kollegor och vill bidra till en god arbetsmiljö.

Ett krav är att du har körkort. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och datavana behövs då all dokumentation sköts med hjälp av IT-stöd. Vi använder oss av arbetstelefoner vid dokumentation och planering..

Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att veta mer om dig!

ÖVRIGT
Som en del i vårt hälsofrämjande arbete erbjuder vi friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna förmånscykel. Rökfri arbetstid tillämpas. Båstads kommun är en del av Familjen Helsingborg och genom det finns samarbetsområden för kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte i regionen.

Kommunala avtal gäller. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Urval och intervjuer sker löpande.

Som en del i anställningsprocessen har vi som rutin att ta registerutdrag ur polisens belastningsregister. Detta innebär att vi kommer att begära ett registerutdrag från dig innan anställning .Du beställer själv registerutdraget från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag. Där kontroll av registerutdrag är lagreglerad ska sådan blankett användas.

Kontaktuppgifter till fackliga företrädare finner du på fackförbundens webbplats.

Inför rekryteringsarbetet har Båstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande


Välkommen med Din ansökan!

RZzEu0aSEAroAve8RZRE