Undersköterskor till Lingården i Lenhovda

Publicerad 5 mars 2024
📍
Kronoberg, Uppvidinge
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Genom våra värdeord mod, tolerans och kreativitet arbetar vi i Uppvidinge kommun för att ge god service och utveckla samhällsviktiga funktioner till våra invånare, besökare och företag. Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. Hos oss vill vi att våra medarbetare ska känna stor delaktighet och det ska finnas utrymme för flexibilitet och utveckling.

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete där vi tillsammans har möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare. Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!


ARBETSUPPGIFTER
Vill du ge den bästa omsorgen och servicen? Då är du den vi söker!
Vi söker nu en undersköterskor som vill arbeta i särskilt boende i Lenhovda.

Uppdraget innebär att erbjuda omvårdnad och service åt personer i särskilt boende samt hälso- och sjukvårdsinsatser efter delegation från sjuksköterska.

Tillsammans med övrig personal arbetar du för att göra våra boendes tillvaro meningsfull och stimulerande. Vi arbetar utifrån individens behov och du behöver därför vara flexibel.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har:
- utbildning från omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning
- grundläggande datorkunskaper då dokumentationen sker på datorn i
verksamhetssystemet Lifecare
- goda kunskaper inom svenska språket

Det är meriterande om du har:
- kunskaper om BPSD och Senior Alert

Vi söker dig som har ett positivt synsätt och som brinner för att ge god omsorg och service. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje individ behöver. Som person är du trygg, lugn och har ett professionellt bemötande. Du behöver ha ett stort engagemang och kan jobba både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Intervjuer sker löpande.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

rPZWhwMGbBjbzaAo67pA