Undersköterskor/vårdbiträde för sommarvikariat

Publicerad 16 januari 2024
📍
Skåne, Landskrona
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!ARBETSUPPGIFTER
Vi söker undersköterskor/vårdbiträden för vikariat under sommaren till våra olika boende. Inom särskilt boende och korttidsboende för äldre arbetar du med människor som inte kan få behovet av omvårdnad, tillsyn och trygghet tillgodosett i den egna bostaden. De är starkt beroende av den omgivande personalens förmåga att uppmärksamma behov av hjälp, stöd och sällskap. En del av arbetet är av praktisk karaktär och innebär många dagliga insatser som motsvarar den enskildes behov och en annan del av arbetet är av mer social karaktär och handlar om att få till goda samtal med de äldre och att kunna lyssna på ett uppmärksamt sätt.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller en pågående gymnasieutbildning. Du ska vara minst 18 år. Det är
meriterande om du gått omvårdnadsprogrammet på gymnasienivå eller om du har arbetslivserfarenhet från vård och omsorg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och allra viktigast är att du har ett intresse för att stödja och serva våra medborgare i behov av omsorg. Till dina personliga egenskaper räknar du ansvarskänsla, empati, lyhördhet och
noggrannhet. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift. Vi ser gärna att du har datorvana.
Tjänsterna kommer att tillsättas kontinuerligt under ansökningstidens gång, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Två referenspersoner ska namnges (till exempel tidigare chef eller lärare). Uppge även kontaktuppgifter till dessa.


ÖVRIGT
Arbetsgivarinformation: landskrona.se/jobbailandskronastad

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt GDPR.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.

Kb4wgYK9xSWU6qMjQ9vY