Undersköterskor/vårdbiträden i hemtjänsten, sommarvikariat

Publicerad 13 februari 2024
📍
Norrbotten, Jokkmokk
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.

På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Vi söker sommarvikarier undersköterskor/vårdbiträden till vår hemtjänst i Jokkmokk och Vuollerim. Anställning kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Inför tillsättning av dessa tjänster kommer utdrag från polisens belastningsregister att begäras in.

ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänsten är en utförarverksamhet som utgår från beviljade biståndsbedömda insatser. I arbetsuppgifterna som undersköterska ingår att ge god livskvalité till våra brukare utifrån deras individuella behov. Arbetet består i huvudsak av vård- och omsorgsarbete, men även serviceuppgifter i form av städ, tvätt och inköp utförs. Matdistribution och larmåtgärdande ingår också i arbetsuppgifterna.
Du ska kunna arbeta självständigt då arbete i hemtjänst innebär mycket ensamarbete, men du måste också kunna samverka i arbetslaget såväl som med andra professioner som sjuksköterskor och rehab personal. Arbetstiden är schemalagd med dag-, kvälls- och helgarbete.


KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift krävs, då dokumentation ingår i arbetet. Körkort är ett krav. Vi söker dig som är en positiv, engagerad och ansvarstagande person med god empatisk förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken "Ansök här" och inte via e-post eller pappersformat.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.

RXjitDUEqOAbtPWx5nuP