Undersköterskor/vårdbiträden natt till Hammarbygården

Publicerad 20 mars 2024
📍
Blekinge, Karlskrona
🗓
Sista dag att söka: 14 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
I Karlskrona är våra ambitioner höga och vi brinner för att utveckla den moderna staden i havet. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad. Välkommen till Blekinges största arbetsgivare, där dina möjligheter att utvecklas är goda.

Undersköterska/vårdbiträde natt till Hammarbygården Hammarbygården är ett omvårdnadsboende i Jämjö med kulturprofilering. Boendet består av 48 lägenheter och här bor mellan 50- 52 hyresgäster. Just nu söker vi dig som vill arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss på natten. Uppdraget Vårt arbete på äldreförvaltningen utgår från den enskilde hyresgästen och hennes/hans möjlighet till delaktighet i sin personliga omvårdnad och sitt sociala innehåll. Som undersköterska/vårdbiträde kommer du att arbeta med grundläggande vård och omsorg utifrån ett salutogent synsätt, med tonvikt på värdighet och välbefinnande för hyresgästen. Du ska tillvarata och stimulera den enskildes resurser och utföra sjukvårdande uppgifter efter delegering av sjuksköterska.  

KvalifikationerVi söker dig som är utbildad undersköterska/vårdbiträde och har grundläggande datorkunskaper och erfarenhet av social dokumentation. Du bör även behärska svenska i tal och skrift.Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg.

 

Du ska ha förmåga att med engagemang utföra hyresgästens beviljade insatser utifrån ett salutogent förhållningssätt. Uppdraget kräver att du är initiativrik och lyhörd inför hyresgästens önskemål, är pålitlig och har en naturlig respekt för den personliga integriteten. Du ska kunna bidra till ett positivt arbetsklimat, vara förändringsbenägen, flexibel och ha ett gott bemötande, såväl mot hyresgäster som mot arbetskamrater och mot andra professioner. Det är av stor vikt att du på ett självständigt sätt kan planera, organisera och utföra arbetet samtidigt som du ska kunna arbeta teambaserat. En betydande del av arbetet sker vid dator och det är därför viktigt att du har god datorvana och inte är främmande för ny teknik.   Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

AnställningenNatt tjänster, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Äldreförvaltningen arbetar med hållbart arbetsliv och Heltid som norm och därmed erbjuds heltidsanställningar. Majoriteten av arbetstiden planeras under natten, men även kvällstid.För att komma ifråga för en anställning inom Äldreförvaltningen i Karlskrona kommun ska ett utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Det är viktigt att korrekt utdrag beställs; ”Registerutdrag för arbete på HVB-hem” och tänk på att beställa utdraget i god tid, då handläggningstiden kan vara ett par veckor. Information om beställning finns här Belastningsregistret - begär utdrag | Polismyndigheten (polisen.se) 

AnsökanSista ansökningsdag är den 14 april 2024. Intervjuer kan komma att ske löpande under tiden.Tillträde enligt överenskommelse.

KontaktpersonFilippa Sander, enhetschef, 0455- 30 39 51

Facklig företrädareKarlskrona sektionen Kommunal, 0455-30 48 80  

FörmånerI Karlskrona kommun har du som medarbetare ett flertal förmåner. Några av de förmånerna är extra semesterdagar när du når en viss ålder, friskvårdsbidrag, möjligheten att gratis simma i någon av kommunens simhallar och ett riktigt bra tjänstepensionsavtal. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

xOMaX2yKwK82dOPLqiOa