Våra äldre behöver dig i sommar!

Publicerad 2 februari 2024
📍
Västra Götaland, Ulricehamn
🗓
Sista dag att söka: 24 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna. Vi hoppas att du vill bli bäst med oss.

Vi söker dig som är bra på det du gör, men vill bli ännu bättre! Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gott liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis. Dessutom har vi antagit en nu vision, Ulricehamn 2040, i den har vi bestämt att vi ska jobba tillsammans mot framtiden. Vill du hänga med?

Ulricehamns kommun har beslutat att ge semestervikarier som jobbar minst åtta sammanhängande veckor i sommar, inom äldreomsorgen, en sommarbonus på 8000 kronor före skatt för de som arbetar i kommunens ytterområden och 5000 kronor före skatt för de som arbetar i centralorten.

Varmt välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har ett engagemang för att skapa en meningsfull vardag och ett värdigt liv för dem som vi hjälper i våra olika verksamheter. I det arbetet blir ditt bidrag extra viktigt.

Arbetet innefattar vård- och omsorgsarbete samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Du finns där för våra vårdtagare deras vardag och hjälper dem att finna ro och mening I sin tillvaro. Måltiderna på vård- och omsorgsboenden är höjdpunkter liksom dagliga aktiviteter för de boende. I hemtjänsten är varje möte i hemmet viktigt.

Dina arbetsuppgifter består av bland annat personlig omvårdnad, måltidsstöd, förflyttning och socialt umgänge. Dokumentation kan förekomma. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll, helg och/eller nattjänstgöring. På våra boenden utförs arbetet i individens egen lägenhet. Vid arbete i hemtjänst hjälper du individen i sin egen bostad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor och som vill vara med och bidra till en meningsfull vardag för våra vårdtagare. Vi ser gärna att du är drivande och kreativ i att skapa delaktighet tillsammans med oss.
Du har ett självständigt och flexibelt arbetssätt och tycker om att dela med dig av dina erfarenheter till andra. Många medarbetare i Ulricehamns kommun kan fler än ett språk. Det är en värdefull tillgång, men det är också viktigt att behärska svenska som ett grundspråk. För att lyckas i arbetet behöver du ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt god dokumentations- och datorvana.

För arbete i hemtjänst krävs B-körkort.

ÖVRIGT
Vänta inte med din ansökan - urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Referenser kommer att tas efter första intervjun.

Bifoga dina referenser, betyg samt eventuellt tjänstgöringsintyg vid ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR.
Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen.

dpQDJ42S5nNDkYcMImUI