Vi söker en farmaceut till Malmö Katrinelund på deltid 80%!

Publicerad 19 mars 2024
📍
Skåne, Malmö
🗓
Sista dag att söka: 14 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

DOZ Apotek Malmö Katrinelund söker en farmaceut som är serviceinriktad, gillar rådgivning och att bidra till människors hälsa.

Arbetsuppgifter

I rollen som farmaceut arbetar du omväxlande med recepthantering, kvalificerad rådgivning av läkemedel och i egenvården, försäljning samt kvalitetsarbete. Du ger god service, agerar med engagemang och trovärdighet och hjälper våra kunder utifrån din farmaceutiska kompetens och expertis. En stor del av arbetet handlar om att skapa goda kundrelationer, ge service och arbeta med försäljning. Tjänsten är på deltid 80%

Våra öppettider är;

Måndag - Fredag kl 09.00 - 19.00

Lördag kl 10.00 - 17.00

Söndag kl 11.00 - 16.00

Tjänsten är på deltid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad receptarie eller apotekare med svensk legitimation samt gedigen tidigare yrkeserfarenhet som farmaceut på ett apotek.

Du läser, skriver och talar obehindrat på svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Som person trivs du med rådgivning både vid recepthantering och i egenvården och det är viktigt för dig att varje enskild kund får bästa service. Du gillar att arbeta i team och är noggrann, ansvarsfull och nyfiken på utveckling samt bidrar gärna med din kompetens och kunskap.

Tillsammans är vi Nytänkande, tar Ansvar, visar Respekt och har alltid Kunden i centrum.

Vi erbjuder

Hos oss på DOZ Apotek får du möjligheten att vara med på en spännande resa där vi tillsammans hjälps åt att nå högre höjder, dagligen. DOZ Apotek är Sveriges nyaste apotek och vi har en vision om att alla ska få råd till en bättre hälsa och hos oss vill vi sänka tröskeln till att må bra. DOZ Apotek - Råd med mera!

Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare möjlighet att vara med och påverka samt att utvecklas. Din personliga utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare får den kompetensutveckling som behövs. Förutom digitala utbildningar erbjuder vi interna utbildningar inom rådgivning, egenvård, farmakoterapi, produktkunskap och ledarskap. Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern.

Är tjänsten intressant och matchar den din profil?

Sök snarast, urval och intervjuer sker löpande och den kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Frågor?

Kontakta Apotekschef Ana Gagulic på 0725032540.


Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt!


DOZ Apotek arbetar dagligen för ett friskare Sverige. DOZ Apotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010, då under namnet DocMorris, under åren 2013 – 2022 gick vi även under namnet LloydsApotek. Idag driver företaget ett 70-tal fysiska apotek runt om i landet och erbjuder en komplett e-handel med läkemedel och ett brett sortiment inom egenvård. DOZ Apotek är ett nytänkande apotek som genom rådgivning och tjänster vill inspirera till att leva ett mer hälsosamt liv. Hos DOZ Apotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk.

DOZ Apotek är en del av CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad, med huvudkontor i Amsterdam. CEPD grundades 2008 och förvaltar den tredje största apotekskedjan i Europa med över 1500 apotek i Polen, Litauen och Sverige.

r0kqu1eon9VuXgM8wtf6