Vi söker Sjuksköterska till hemsjukvården i Kungälv nu i sommar

Publicerad 13 mars 2024
📍
Västra Götaland, Kungälv
🗓
Sista dag att söka: 19 maj 2024
Säsongsanställning
11 dagar - upp till 3 månader
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!
Beskrivning 
Vi söker dig som vill arbeta extra i en kustnära stad nu i sommar.

Vi är ett gott gäng som tycker om den kommunala Hälso- och sjukvården och vill gärna arbeta med dig.

Vi erbjuder en individuell introduktion där upplägget och tiden anpassas utifrån önskemål och tidigare erfarenheter. Vi arbetar för en trygg arbetsmiljö där arbetsglädje och flexibilitet är i fokus.

Arbetsuppgifter
I rollen som sjuksköterska kommer du möta personer i alla åldrar med olika vårdbehov där din uppgift blir att få patienten att känna sig trygg genom god vård. Ni tar tillvara på det friska samt tillgodoser omvårdnadsbehoven inom ditt ansvarsområde. Du arbetar självständigt men ingår samtidigt i ett team med olika professioner runt patienten där alla är en viktig del i helheten. 

Kvalifikationer
- Du är legitimerad sjuksköterska.
- Har du erfarenhet av Kommunal hälso- och sjukvård är det extra meriterande.
- Du är nyfiken och tar ansvar för ditt arbete.
- Du är trygg i din arbetsroll och bidrar till ett positivt och trevligt arbetsklimat. Du har lätt för att arbeta självständigt samt god samarbetsförmåga med övriga i teamet.
- Du har körkortklass B.

Vem blir din chef?
Din chef blir Margaretha Elovsson eller Erika Hagstedt. Vi är båda distriktssköterskor i botten och brinner för den kommunala Hälso- och sjukvården.

Vill du veta mer så kontakta vårt fackliga ombud Catherine Lindberg och Malin Ringström eller någon av Erika eller Margaretha.

Vi ser med glädje fram emot din ansökan!

Övrigt

Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Provanställning kan komma tillämpas enligt kollektivavtal. 
Vi använder oss av digitala verktyg och i arbetet kan du komma att behöva använda dig av e-legitimation. 
Innan eventuell anställning kräver vi att giltigt identitetskort där medborgarskap framgår samt giltigt arbetstillstånd uppvisas.
Inom de verksamheter där arbete med barn förekommer kräver arbetsgivaren in utdrag ur belastningsregistret innan tillsättning av tjänsten. 
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

6f1SPrYLawryTa2Ck9IG