Vi söker sjuksköterskor inför sommaren!

Publicerad 19 mars 2024
📍
Värmland, Filipstad
🗓
Sista dag att söka: 12 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Beskrivning
Kom och jobba med oss! Vi söker sjuksköterskekollegor inför sommaren!

Vi är ett glatt och trevligt gäng som gärna ser att just du kommer till oss.

Som sjuksköterska hos oss får du ett roligt och varierande jobb och du kommer att göra skillnad varje dag. Ingen dag är den andra lik och du har möjlighet att själv påverka och strukturera upp din arbetsdag.

Vi tar stort ansvar och samarbetar för att alla ska trivas på jobbet och för att vården ska fungera i Filipstads kommun. Vi är placerade nära varandra och har omvårdnadspersonal i samma lokaler.

Sjuksköterskeorganisationen hos oss består av ca 20 sjuksköterskor/distriktssköterskor som ansvarar för hemsjukvården i särskilt och ordinärt boende samt inom funktionsstöd. Vi ansvarar också för demensteamet som har hand om våra patienter med demenssjukdom i ordinärt boende. I vårt team arbetar även assisterande undersköterskor, med specifik utökad delegering, som lätt finns till hands och stöttar upp efter behov.

Hos oss är vi bra på att ta tillvara på den kunskap och erfarenhet vi har tillsammans. Vår ambition är att se det friska hos patienterna samt stötta och vårda i det sjuka. Detta gör vi med hög kvalitet och stort hjärta och vi är övertygade om att du kan bidra!

En god introduktion är mycket viktigt för att du ska känna dig trygg och säker i din roll som sjuksköterska. Vi anpassar den efter din erfarenhet och behov. 

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom hemsjukvård.

Tjänstgöringen är förlagd till dag, kväll, natt och helgtjänstgöring (var fjärde helg). Vi är lyhörda för önskemål med individuella lösningar. 

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska, både erfarna och nyutexaminerade är välkomna att söka. 

Villkor
Månadslön eller timlön, beroende på önskemål och anställningsvillkor.

Under semesterperioden vecka 26 - 33 kan vi erbjuda en förmånlig timlön för vikarier.

Frågor? 
Kontakta vikarierande enhetschef Jill Hååkman på telefonnummer 0590-60 88 53 vid frågor om tjänsterna.

Varmt välkommen med din ansökan! 

I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter, läs mer om detta på https://ffk.filipstad.se/


Leva i Filipstad är lätt! Läs mer om hur du kan få ut mer av livet genom att arbeta och bo i Filipstad på https://movetofilipstad.se/Vi har även goda pendlingsmöjligheter med buss (Exempelvis Filipstad - Karlstad, med en avgång per timme i vardera riktningen).


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

IN6GvQ8CtOQ0tdwBlTzc