Vi söker sjuksköterskor/HSL-assistenter till sommaren 2024

Publicerad 18 december 2023
📍
Västra Götaland, Skara
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Tillsammans ger vi vård och stöd till invånare som av olika skäl behöver det. I verksamheten ingår exempelvis särskilda boenden, socialtjänst, hemtjänst, personlig assistans och anhörigstöd. Vi sätter individen i fokus och har ett gott bemötande. Vi tar tillvara på önskemål från de vi finns till för och deras anhöriga. Med ett respektfullt och lyhört bemötande bygger vi trygghet och kvalitet i verksamheten.Vill du ha ett av sommarens roligaste jobb?
Vi jobbar med människor.

Riktiga människor. Människor, precis som du som lever livet. Vill du hjälpa andra leva ett gott liv? Sök då sommarjobb hos oss på sjuksköterskeenheten i Skara kommun!

Arbetet innebär:
Du kommer att ingå i en arbetsgrupp bestående av ca 45 sjuksköterskor. Vi arbetar med kontinuitet och bra bemötande och värnar om att ge bästa möjliga vård och omsorg till våra patienter. I arbetslaget arbetar alla tillsammans för en god arbetsmiljö och det kollegiala klimatet är mycket bra.

Som legitimerad sjuksköterska blir dina arbetsuppgifter bland annat att utföra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, ansvara för läkemedelshantering och dokumentation, handleda, stödja och delegera personal inom omsorgsförvaltningen i deras arbete. Arbetet innebär ett nära samarbete med andra professioner som finns runt patienten och kontakter med andra vårdgivare inom kommun, primärvård och region.

Som sjuksköterskeassistent arbetar du självständigt och med att utföra delegerade arbetsuppgifter, där sjuksköterskor är dina mentorer. Din arbetstid är förlagd på dagtid. 

Vi söker dig som vill jobba som sjuksköterska eller HSL-assistent:
- Hemsjukvård eller särskilt boende
- LSS
- Kväll och natt
- Helger

Kvalifikationer:
- Legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska eller med godkända betyg och läst till och med termin 4 på Sjuksköterskeprogrammet
- Goda datorkunskaper är ett krav
- B-körkort är ett krav

Vem är du?
För att lyckas i din roll bör du kunna arbeta självständigt, vara flexibel i ditt planerande av arbetsdagen och du bör ha lätt för att samarbeta i team. Du är trygg i din profession och du ska vara mån om både kvalitet och patientsäkerhet samtidigt som du uppskattar ett nära samarbete med kollegor. Som sjuksköterska i Skara kommun är du en av våra ambassadörer och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Övrig information
Urval och intervjuer sker löpande varför vi tacksamt tar emot din ansökan snarast. Tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

Förmåner

Med Skara kommun som arbetsgivare får du ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, i många roller tillämpar vi flexibel arbetstid med goda möjligheter till distansarbete och tillitsbaserad ledning och styrning. Vi har under flera år arbetat strategiskt med hållbart yrkesliv, som betyder att vi kan erbjuda en arbetsplats där det finns goda utvecklingsmöjligheter, balans mellan fritid och arbete och hållbarhet genom hela arbetslivet. Vi förstår att kompetensutveckling är en viktig del för att du ska trivas i takt med samhällets förändringar. 


Om Skara kommun

I Skara kommun arbetar ungefär 1700 personer i många olika yrkesroller. Alla är viktiga för att vi ska kunna ge våra invånare så bra service som möjligt. Vi ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, samhällsplanering, individ- och familjeomsorg, parker, kost, miljö, kultur, fritid och mycket mer. Vi arbetar tillsammans mot FN:s globala mål, som handlar om social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet.  


Sök gärna mer information om Skara kommun på www.skara.se . Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Vi tar enbart emot ansökningar digitalt via vårt rekryteringsprogram Varbi. Använd knappen längst ned i annonsen.


Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. 


Vill du också ha Sveriges viktigaste jobb? 

lEl6zov8fP4lOVs41UBL