Vi söker sommarvikarier till hemtjänsten

Publicerad 20 mars 2024
📍
Blekinge, Ronneby
🗓
Sista dag att söka: 18 april 2024
Behovsanställning
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

1:a Omtanken är hemtjänsten som sätter guldkant på tillvaron. Vår vision är att bli bäst i Sverige på hemtjänst och vi vill göra det genom att visa omtanke, trygghet, noggrannhet och tydlighet både ut mot kund och inåt i vår verksamhet.

· Bryr du dig om människor och att göra skillnad för andra?

· Gillar du att arbeta i en verksamhet med ordning och reda?

· Vill du känna att du är viktigt?

· Vill du vara en del av ett härligt gäng som tycker om sin arbetsplats?

Då är du perfekt hos oss och vi ser fram emot att välkomna dig hit!

Under sommaren behöver vi förstärka våra team i Ronneby kommun med pålitliga och omtänksamma vikarier. Eftersom skriftlig dokumentation är en del av arbetsuppgifterna måste du behärska svenska språket väl och körkort är ett absolut krav för att du ska kunna ta dig ut till våra kunder. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av hemtjänst, vi ger dig en noggrann introduktion till arbetet och nödvändiga kurser för att kunna utföra det väl. Sommartjänsterna varierar i längd och omfattning, så du har möjlighet att från början ha egna önskemål för hur mycket du vill arbeta i sommar. Du måste dock kunna jobba både dag/ kväll/ helg på schema, under tiden du är hos oss. Det finns goda möjligheter att få jobba kvar som extrapersonal när sommaren är slut.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

dmEf71yh9WGQjHJg6k7T