Vi söker sommarvikarier till Nyhöjden korttids

Publicerad 8 mars 2024
📍
Dalarna, Borlänge
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vill du ha ett roligt och givande sommarjobb? Nu har du chansen att göra skillnad. Vi finns här för Borlängebon, varje dag, dygnet runt. Detta gör vi med stöd av vår värdegrund:
• Jag finns här för Borlängebon
• Jag gillar utmaningar
• Jag möter varje människa med öppenhet

Har du ett intresse för att jobba med människor och nyfiken på hur du kan göra en betydande insats för äldre personer? Då kan du vara rätt person för oss!
Under sommarmånaderna har många av våra medarbetare semester, vilket gör din roll som sommarvikarie viktig. Vår målsättning är att din tid hos oss blir givande och lärorik, därför får du en introduktion som tar hänsyn till dina behov och tidigare erfarenheter för att känna dig trygg i rollen som sommarvikarie.

Som vikarie hos oss får du friskvårdsbidrag per arbetad månad. Varje arbetad månad ger 133 kronor (1/12) och utbetalas efterföljande månad. Friskvårdsbidraget kan nyttjas under pågående anställning.

Vi håller intervjuer löpande och hoppas att du ansöker redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Nyhöjden är en enhet med flera inriktningar som tillhör särskilt boende för äldre med inriktning korttidsplatser, växelvård samt 8 permanenta boendeplatser för personer med demenssjukdom. På enheten är vi ett 50-tal medarbetare som jobbar dag/kväll eller natt.

Vad innebär arbetet?
Huvudsakliga arbetsuppgifter är omvårdnad och närliggande sysslor. Du förväntas arbeta utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt med våra omsorgstagares behov i fokus. Arbetet och tempot kommer vara omväxlande, med andra ord, ingen dag kommer vara den andra lik.
Våra omsorgstagare har många gånger ett omfattande omvårdnadsbehov och det sker ett flertal in- och utflyttar varje vecka på enheten.

Vi samarbetar mellan avdelningarna på enheten och det är avgörande att du är flexibel i ditt arbete och möter Borlängebon på bästa sätt. Vi har ett nära samarbete med sjuksköterskor och rehab.

Arbetstiderna är schemalagd dag, kväll och natt med helgtjänstgöring. Tiderna varierar utifrån enhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Krav att:
• Du är över 18 år.
• Du behärskar det svenska språket mycket bra så att du kan kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, både i skrift och tal samt att du kan dokumentera det som krävs i arbetet.
• Du lämnar in ett utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning kan påbörjas.
• Du kan arbeta med både manliga och kvinnliga brukare och arbetskamrater.
• Du har avklarad svenska på gymnasial nivå
• Du har mångårigerfarenhet av arbete inom vård och omsorg som undersköterska/vårdbiträde då arbetet kräver en god förmåga att ställas inför utmanande situationer och lösa dem på ett korrekt sätt.
• Du genomför och får en godkänd läkemedelsdelegering och insulindelegering.

Meriterande att:
• Du har en fullgjord undersköterskeutbildning
• Du har arbetat på korttidsavdelning för äldre
• Du har erfarenhet av demensvård då det är ett flertal Borlängebor med demenssjukdom på vår enhet.
• Du tidigare haft delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter då det förekommer i det dagliga arbetet.


Du är Flexibel och strukturerad så att du snabbt kan ställa om arbetssätt utifrån våra Borlängebons behov som är varierande över tid och du ser till att samtliga arbetsuppgifter utförs på ett tillfredsställande sätt. Du ska kunna arbeta på hela Nyhöjden då vi samarbetar mellan avdelningarna på daglig basis. Du ska vara lugn och klara stress och yttre press med bibehållet lugn. Du har god förmåga att planera och lägga upp arbetet systematiskt och fokusera på rätt arbetsuppgift. Det är viktigt att vara trygg i din yrkesroll då vi möter många olika behov som ska tillgodoses.

För den som erbjuds anställning krävs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Vi vill därför att du medtar utdraget om du blir kallad till anställningsintervju. Ansök om utdrag redan idag då det kan ta flera veckor. Du ansöker om utdraget via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Glöm inte att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut, ansök därför redan idag! Vi ser fram emot att läsa just din ansökan.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.

2XsIInZLaVtga6qLcKcm