Vi söker tim- och semestervikarier till Borgholms kommun Sommaren 2024

Publicerad 23 januari 2024
📍
Kalmar, Borgholm
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Beachen eller jobbet? Varför välja! I Borgholms kommun får du både och - sök jobb inom vård och omsorg

Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig bl.a. ett roligt och utvecklande arbete, trevliga och kompetenta kollegor, en mycket aktiv personalförening.

För våren och sommaren 2024 söker vi nu medarbetare inom äldreomsorgen och omsorg om personer med funktionsnedsättning. Vi söker:

- Vårdbiträde
- Undersköterska
- Stödassistent
- Stödbiträde
- Personlig assistent

Vi erbjuder:
I Borgholms kommun finns sol och bad, stort utbud med uteliv & konserter och även en fantastisk natur kombinerat med ett givande och spännande sommarjobb!
Du får du arbetskläder och relevanta utbildningar för att utföra ditt jobb på ett tryggt och säkert sätt. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och arbetsskobidrag till alla våra anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Frågor och svar:
Vilka arbetstider kommer jag att ha?
Både Omsorgen om funktionsnedsatta (OFN) och Äldreomsorgen bedrivs dygnet runt. Hos oss får du ditt schema i god tid innan anställningen börjar. Din arbetstid kan innebära både vardagar och helger, dagtid och kväll. Inom äldreomsorgen kan du även jobba vaken natt och inom OFN förekommer sovande jour.

Vad får jag för lön?
Du omfattas av kollektivavtal och vi har individuell lönesättning där vi utgår från utbildning, erfarenhet och ålder. Semesterersättning tillkommer samt OB-tillägg för kvällar, helger och nätter.
Kan jag sommarjobba hos er även om jag inte arbetat inom vården tidigare?
Vi har introduktionsprogram som du kommer vara delaktig i och du tilldelas en handledare som du går introduktion med under dina första arbetspass. Du kan alltid kontakta en kollega under arbetets gång om du har några frågor. Vi ser att du hellre frågar en gång för mycket än en gång för lite.

Vad är Vård- och omsorgsboende?
På våra Vård- och omsorgsboende bor äldre med eller utan kognitiv svikt vars hälsotillstånd kräver omvårdnad om inte längre kan tillgodoses i det ordinära boendet.
Vad är Hemtjänst?
Hemtjänst innebär att personal hjälper äldre människor i deras egna hem (ordinärt boende). Vi använder oss av bilar, cyklar eller så promenerar vi till vård- och omsorgstagarna beroende på hur långt vi ska ta oss.

Vad är Omsorgen för funktionsnedsatta (OFN) ?
Har du stor förståelse för att människor har olika sätt att fungera på utifrån psykiska förutsättningar? Då ska du söka arbete hos oss. Inom OFN ryms bland annat socialpsykiatri med boendestöd, Grupp- och servicebostäder LSS, daglig verksamhet, korttidsverksamhet LSS för barn och vuxna, personlig assistans mm. Vi jobbar med att ge stöd till personer med olika typer av funktionsvariationer och psykisk funktionsnedsättning. Stödet ges i den dagliga livsföringen i brukarens hem, på fritiden med olika aktiviteter, på den dagliga sysselsättningen utifrån brukares behov, förutsättningar och önskemål. Vi arbetar efter metoden Ett självständigt liv (ESL).

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har intresse att arbeta inom vård och omsorg.
Bra att vet innan du söker jobb:
- Du har fyllt 18 år
- Det krävs goda kunskaper i svenska språket, muntligt och skriftligt, i mötet med människor
- Inom vissa områden krävs körkort och inom andra områden att man kan cykla.
- Du kan skriftligt dokumentera det som krävs i verksamheten.
- Du kan arbeta med både manliga och kvinnliga kollegor/omsorgstagare
Du ska lämna in ett utdrag ur polisens belastningsregister innan anställningen kan börja.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan i dag. Varmt välkommen!
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Xex0LYXn3BMjddV48plC