Vikariat Sjuksköterska

Publicerad 21 februari 2024
📍
Stockholm, Norrtälje
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Välkommen till en värderingsstyrd organisation
Balders Båge är ett hemtrevligt och trivsamt demens och omvårdnadsboende med 54 lägenheter i tre plan. Balders Båge är belägen nära naturen i utkanten av Norrtälje, vi driver boendet utifrån konceptet Utevistelse & trädgård.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en sjuksköterska till vårt äldreboende Attendo Balders Båge i Färsna. Du som sjuksköterska har omvårdnadsansvar över 18 patienter. Du arbetar i ett team som det består av tre sjuksköterskor varav en är även biträdande verksamhetschef. Du som sjuksköterska ska kunna vara flexibel, ta ansvar, vara stresstålig och vara arbetsledare över sin arbetsgrupp bestående av två avdelningar.

- Arbetstider under dag, varierar arbetstiden utifrån ett schemat och man arbetar var fjärde helg.

- Individuell lönesättning

- Tillträdesdatum enligt överenskommelse

- Vikariat på 1 år kan övergå till en tillsvidare anställning

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du vill arbeta på en arbetsplats där du tillsammans med ditt team kan göra skillnad och ert engagemang uppskattas. Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du skulle beskriva dig själv som en serviceinriktad och ansvarsfull person som brinner för äldre människor.

Det här kan vi erbjuda dig

- Stort utbud av arbetsplatser & yrkesroller

- Utbildningar

- Utvecklingsmöjligheter

- Karriärvägar

- Personalförmåner

- Trygga anställningsvillkor

- Digitala arbetsverktyg

- Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete

- Platt organisation med korta beslutsvägar

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

C0i2z9cesuo36GnHgfmz