Vikariat tandsköterska omgående

Publicerad 20 mars 2024
📍
Blekinge, Ronneby
🗓
Sista dag att söka: 20 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Information om arbetsplatsen
Team Håkansson är en modern tandläkarklinik i centrala Ronneby med gott rykte och mycket skickliga medarbetare.

För närvarande är en tandsköterska sjukskriven av skäl som inte har med arbetet att göra och vi behöver därför en vikarie omgående och fram till 12/7 och eventuellt med förlängning.

 

Arbetsuppgifter
Alla normala förekommande tandsköterskeuppgifter. Steril, assistans och efter förmåga visst eget arbete med patienter.

 

Kvalifikationer
Vi söker främst dig som är examinerad tandsköterska och som talar och skriver god svenska, men även andra vårdutbildningar kan komma ifråga.

 

Personliga egenskaper
Är du glad och positiv och pigg på att lära känna oss och hur vi arbetar? Då är det kanske dig vi söker.Övrig information
Arbetstiden kommer att motsvara cirka 85%. Tillsättning kommer att ske löpande så vänta inte med att höra av dig.

Ansök gärna till info@teamhakansson.com

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle.

vEwW3a66gAGAjP4QS7rB