Vikariat - Undersköterska till vår hemsjukvård på Capio Östermalm

Publicerad 6 februari 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 25 juli 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om oss

Mottagningen är belägen på Östermalm. Vi är en digifysisk vårdcentral med ca 30 anställda som har ansvar för våra drygt 13 000 listade patienter. Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet och service för alla åldrar.

Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/ostermalm-vardcentral/
Hitta till oss: https://goo.gl/xz22Vv

Din roll

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som tidigare har erfarenhet av arbete inom hemsjukvården. Tjänsten är en timanställning/vikariat från v. 17-34 med möjlighet till förlängning. Dina arbetstider är måndag-fredag 7-16, varav en dag i veckan slutar du 13.30.

Som undersköterska i hemsjukvården kommer du att utföra delegerade arbetsuppgifter såsom insulingivning, administrera läkemedel från dosett, apodos, ögondroppar, KAD, stomivård, såromläggningar och sondmatning. Du ska ha god datorvana, erfarenhet av att dokumentera i journalsystem TakeCare och kan uttrycka dig väl i svenska språket i både tal och skrift.

Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete där du dagligen kommer ut i friska luften från och till patienternas hem. Som undersköterska i vår hemsjukvård krävs det att du kan cykla.Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har ett par års erfarenhet av primärvård, och har erfarenhet av basal hemsjukvård. Vi ser att du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta i grupp samt trivas med att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Som person är du lyhörd och har förmåga att bemöta kunders olikheter på ett professionellt sätt.

Du är lösningsfokuserad och ser ett gott bemötande som en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Publicerat:

Sista ansökningsdag: 2024-02-29

Låter tjänsten intressant för dig? Skicka in din ansökan idag, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

dECgi2huVoXO2QIJT8hN