Vikarie till Dagverksamheten i Åkersberga

Publicerad 26 februari 2024
📍
Stockholm, Österåker
🗓
Sista dag att söka: 14 augusti 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Välkommen till Attendo Vårdbo i Åkersberga där du kan göra skillnad

Vi söker dig som är undersköterska eller vårdbiträde med lång erfarenheten inom äldreomsorgen och vill arbeta som vikarie på vår härliga somatiska dagverksamhet.

Du skall drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för kunderna varje dag. Som person är du noggrann och engagerad i varje kundmöte. Du har lätt för att samarbeta, har ett pedagogiskt förhållningssätt och bidrar till en god och trevlig stämning på vår arbetsplats.

Varje vardag erbjuder vi våra besökare struktur och innehåll, vi lägger stor vikt vid god mat, trevlig samvaro och anpassade aktiviteter i en vänlig, trivsam och trygg atmosfär.

Du arbetar vardagar mellan ca 8:30-14:30.Beskrivning av tjänsten

Kunderna kommer till oss mellan 10-14 varje vardag, vi har ca 10 kunder per dag. Ni är två medarbetare som arbetar tillsammans och skapar härlig stämning.

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete.

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Om Attendo

Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med en lång historia i vård- och omsorgsbranschen. Vi startade Sveriges första privata hemtjänst i Danderyd 1985. Sedan dess har vi breddat oss och idag driver vi bland annat äldreomsorg - boenden och hemtjänst, verksamhet för personer med funktionsnedsättningar och individ och familjeomsorg. Det är kommunerna som beställer de tjänster vi tillhandahåller.

Vi finns i Sverige, Danmark och Finland och driver drygt 700 verksamheter med ca 27 000 medarbetare. Företaget har en platt organisation, utan långa beslutsvägar:
Medarbetare <--> Verksamhetschef <--> Regionchef <--> Segmentschef <--> VD

All vår omsorg utgår från mänskliga möten - stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

NV8O7cf7vl91HwLskVZK