Vikariera inom Hemtjänst

Publicerad 21 mars 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 19 juni 2024
Behovsanställning
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Vill du arbeta som vikarie inom hemtjänsten i Stockholm?

BILDA personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet av uthyrning och förmedling av personal. Genom ett stort yrkeskunnande med hög kvalitet erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang.

Att arbeta som vikarie på BILDA innebär att du får ett utvecklande, kul och flexibelt arbete. Du bestämmer själv hur mycket eller lite du vill jobba. Genom BILDAs app kan du se och ansöka om alla uppdrag som matchar din profil.

Vi har just nu ett stort behov av personer som kan vikariera inom hemtjänsten i Stockholm. Du får ett schema för dagen och sedan besöker du flertalet brukare med olika behov.

Gillar du att arbeta med äldre personer och personer med funktionsnedsättning? Har du erfarenhet av att ge det stöd och den omsorg de har behov av? Sök då jobb som vikarie inom hemtjänst hos oss på BILDA personal redan idag.

Som vikarie inom hemtjänst är arbetsuppgifterna bland annat att:

- Ge brukare stöd vad gäller omvårdnad, dagliga aktiviteter, sociala kontakter och vara en god lyssnare

- Rapportera förändringar i brukarens hälsotillstånd till ansvarig sjuksköterska

- Ta hand om enklare städning och tvätt

- Tillreda enklare måltider

Du arbetar självständigt och ansvar för att ge brukaren den omvårdnad som efterfrågas.

Uppdragens längd varierar från en till flera dagar. Ibland är det även längre vikariat, till exempel då ordinarie personal ska ha sommarsemester eller är frånvarande under en längre tid.

För att arbeta som vikarie behöver du ha:

- Tidigare erfarenhet inom hemtjänst och/eller äldreomsorg

- Studerat omvårdnadsprogram eller motsvarande

- Erfarenhet av dokumentation inom vård och omsorg

- Tidigare arbetslivserfarenhet i Sverige

- Tala och skriva god svenska

Meriterande är om du har:

- Körkort, då visst arbete inom kväll- och nattpatrull kan kräva det.

För att passa in i rollen som vikarie tror vi även att du har hög social kompetens, är flexibel samt van att ta egna initiativ. Du bör även vara stresstålig samt vara engagerad och ansvarstagande i ditt arbete. Det centrala i vikarierollen är även ditt stora intresse för att arbeta med äldre och personer med funktionsnedsättningar.

BILDA har kollektivavtal, erbjuder en introduktionsutbildning samt löpande coachande stöd och dialog med en tilldelad kontaktperson hos BILDA.

Tycker du att detta passar in på dig? Sök då tjänsten via vår hemsida eller klicka på “sök jobbet” här i annonsen. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post eller telefon.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För att arbeta inom hemtjänst behöver du ha ett utdrag ur Polisen belastningsregistret. Vill du även jobba inom grundsärskola, skola och förskola behöver du begära in ett utdrag som heter "Blankett för arbete med barn inom skola eller förskola". Via vår hemsida kan du hitta mer information och du kan ladda ner blanketter. https://bildapersonal.se/konsult/blanketter/

Beställ gärna belastningsregistret redan idag så går processen snabbare om du går vidare i rekryteringen.


Vi ser fram emot din ansökan.

Hälsningar

Rekryteringsteamet på BILDA personal


A18srhE9MoLLWPoX5EFL