Vikarierande behandlingsassistenter (sommar- och timvik) till Lillälvsgå...

Publicerad 11 mars 2024
📍
Gävleborg, Ljusdal
🗓
Sista dag att söka: 28 augusti 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Nu söker vi behandlingsassistenter för sommar- och timvikariat till Lillälvsgården i Järvsö.

Om Lillälvsgården

Lillälvsgårdens HVB vänder sig till personer som har psykisk funktionsnedsättning och/eller samsjuklighet i form av missbruk. Här bor 19 personer, män och kvinnor, från 18 år och uppåt. Gården ligger vackert belägen vid Ljusnan och där har vi bland annat snickeri, målarrum, kök för att öva matlagning och en träningslokal.

Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten.Om rollen
I rollen som behandlingsassistent utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor, motivera till alkohol- och drogfrihet och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner. Arbetstiden är förlagd dagtid, kvällstid, natt, helg samt sovande jour.

Du har en gruppchef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten.

Din erfarenhet och kunskap
Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. I övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Du har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor, är ansvarskännande och har personlig mognad. Du trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor och har alltid våra brukares bästa som utgångspunkt i allt du gör.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.Det här får du hos oss:

- Förmånsportal med rabatter och erbjudanden

- Ledarskapsutbildade chefer nära dig

- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare

- Karriär- och utvecklingsmöjligheter

- KollektivavtalÖvrigt
Anställningsform: Allmän visstidsanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2024-03-31
För mer information kontakta: Jimmy Andersson, 070-601 64 49 alt. jimmy.andersson@nytida.se
Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se (http://www.kommunal.se/)Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

När du söker arbete hos oss på Nytida kommer du att få besvara en obligatorisk fråga vid ansökan om du kan uppvisa vaccinationsbevis vid en eventuell intervju? Undantaget är om du kan visa intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl och du behöver då ta med sig ett sådant intyg till intervjun.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se (http://www.nytida.se/)

BX8JP9gkLvd7bF0X8zGe