Vikarierande Samordnande Undersköterska (100%, Sollentuna)

Publicerad 13 mars 2024
📍
Stockholm, Sollentuna
🗓
Sista dag att söka: 13 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om Aleris Närsjukvård

Aleris Närsjukvård AB bedriver ASIH, sluten palliativ vård, Rehab Station, närakuter och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar ansvarsfullt, enkelt och innovativt.

Vi är en del av Aleris Sverige AB som är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Aleriskoncernen i Skandinavien har ca 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning och uppmuntrar till att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande vaccination av covid-19 vid anställning i vårdnära arbete.

Läs mer på: www.aleris.se

Vi letar efter en dedikerad och erfaren samordnande undersköterska att ansluta sig till vårt administrativa team på Aleris basal hemsjukvård i Sollentuna. Som samordnande undersköterska kommer du att ha flera ansvarsområden. Din roll kommer att vara central i planeringen och samordningen av patientbesök på enheten, och du kommer att se till att arbetet utförs på ett effektivt och professionellt sätt. Tillsammans med samordnande sjuksköterskan kommer du att säkerställa att enhetens patientbesök följer planen.

Om arbetet och din utveckling

Vi erbjuder dig en arbetsplats med välplanerad enhet med ett gott arbetsklimat. Våra värdeord är Ansvarsfullt, Enkelt och Innovativt och dessa är ord som genomsyrar hela Aleris verksamhet.

Varför arbeta hos oss?

Vår verksamhet präglas av ständiga förbättringar och vi värnar om att vi ska må bra på jobbet. Hos oss blir du en del av ett inkluderande team där vi samarbetar för att nå gemensamma mål. Vi har roligt tillsammans och en fin gemenskap.

Vad erbjuder vi?

• En anpassad introduktion med uppföljning
• En företagskultur där medarbetarskap och nya idéer uppmuntras
• Fina förmåner i form av b.la. friskvårdsbidrag
• God arbetsmiljö med korta beslutsvägar, fokus på att rätt förutsättningar finns och ett närvarande ledarskap

Vi söker dig som

• Är utbildad undersköterska
• Har erfarenheter av att arbeta med administrativa uppgifter
• Har vana av självständigt arbete och tar eget ansvar
• Är stresstålig och har ett strukturerat arbetssätt
• Goda kunskaper i svenska

Meriterande om du har:

• God datorvana och erfarenhet av journalsystemen Epsilon och TakeCare
• B-körkort

Hos oss är teamarbete otroligt viktigt och en förutsättning för att kunna utföra vårt arbete – vi hjälps åt, vi ser och bekräftar varandra och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö. Därför tror vi att även du är en positiv, engagerad och kommunikativ person som aktivt vill bidra till vår gemenskap och utveckling.

Anställningsvillkor

• Anställningsform: Vikariat 100% september ut med möjlighet till förlängning.
• Tillträde: Omgående.
• Lön: Individuell lönesättning.
• Kollektivavtal finns

Har du frågor om tjänsten?

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” längst ner och fylla i dina uppgifter. Eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta anna.andersson@aleris.se.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

qa5hX0jXOpudo3e0RxIC