Vikarierande Undersköterska till Barngastro öppenvård

Publicerad 25 mars 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 12 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Är du intresserad av dagtidsarbete i en dynamisk miljö där du kan göra verklig skillnad för barns livskvalitet? Vill du vara en del av ett team med erfarna specialister och få kontinuerlig internutbildning? Då är du den vi söker för vår spännande tjänst inom Barngastroenterologi, hepatologi och nutrition på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna!

Du erbjuds
Individuellt anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter
Erfarna kollegor där alla är utbildade specialister
Ett team med högt i tak och liten personalomsättning
Ett givande arbete där man känner att man verkligen gör skillnad gällande barnets livskvalité.

Nära samarbete med andra yrkesprofessioner vilket skapar en lärande miljö.
Löpande interna utbildningar (exempelvis inom, gastroenterologi, leversjukdomar, nutrition etc)

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

Inom Barngastroenterologi, hepatologi och nutrition vårdas patienter från hela landet med sjukdomar i mage, tarm, lever, gallvägar och bukspottskörtel. På vår mottagning i Solna tar vi hand om barn och ungdomar med IBD (Inflammatory Bowel Disease) så som Crohn och Ulcerös colit samt andra sjukdomar i tarmen och magen. Våra patienter består av barn i alla åldrar, från nyfödda och upp till 18 år.

Arbetsuppgifterna på Barngastromottagningen är spännande och omväxlande, där uppgifterna är av både administrativ och klinisk karaktär. I arbetsuppgifterna ingår omvårdnad och planering/koordination på mottagning och dagvård. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv av barn och ungdomar med kroniska, allvarliga och komplexa sjukdomar med mer eller mindre stort omvårdnadsbehov. Det är sedvanliga arbetsuppgifter på mottagning såsom att assistera vid läkarmottagning, hantering av väntelistor, remisser, bokningar, fylla i register, viss telefonrådgivning samt förråd och beställningar. Det ingår också förberedelser för procedurer och provtagning.

På mottagningen och dagvården arbetar vi vardagar, måndag - fredag, dagtid. Två helgpass per månad på slutenvårdsavdelning ingår i tjänsten. 

Tjänsten avser ett vikariat på 6 månader.

Vi söker dig som
Är nyfiken och engagerad i att utveckla och förbättra det dagliga arbetet.
Håller dig uppdaterad inom din profession och kring vad som sker inom verksamheten.
Samarbetar med kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål.
Är prestigelös och hjälper till där det behövs.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid denna rekrytering.

Kvalifikationer

Krav:

Bevis om skyddad yrkestitel för undersköterskor

Meriterande:

Erfarenhet ifrån barnsjukvård.
Erfarenhet av arbete på mottagning och/eller dagvård
Tidigare erfarenhet av journalsystemet Take Care
Erfarenhet av administrativa uppgifter som väntelistor och remisshantering
Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla bevis om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen. Saknas bevis för skyddad yrkestitel skall betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning skickas med i din ansökan. Här finner du mer information gällande riktlinjer kring beslutet av skyddad yrkestitel för undersköterskor: Undersköterskor får skyddad yrkestitel - Region Stockholm.

Urval kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan!

Välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska! 
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

https://www.karolinska.se/for-patienter/astrid-lindgrens-barnsjukhus/jobba-pa-astrid-lindgrens-barnsjukhus2/

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

WPGXWEJ2tMgHz02NuuOV